100% Kerstmuziek op Mix Megapol🌲

Heb jij ook al helemaal zin in kerst? Vandaag draait Mix Megapol de gehele dag kerstmuziek! Niet alleen van Zweedse artiesten, ook internationale artiesten komen voorbij. Hiernaast zijn er vier vrijdagen op rij om 8.30 uur kerstconcerten te beluisteren op de radio en te bekijken via de website. John Lundvik trad vanochtend als eerste op, volgende week is het de beurt aan Carola, de week erna Magnus Carlsson en als laatste mag Benjamin Ingrosso optreden. Klik hier om Mix Megapol te beluisteren. Na vandaag ben je zéker in de kerststemming!😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s