Nieuwe muziek releases juli 2020

Hieronder vind je de nieuwste muziek van Zweedse artiesten welke uitgebracht werden in de maand juli. Zoek je nog inspiratie voor jouw (zomer) playlist? Dan vind je hieronder genoeg keus! Zowel artiesten die hit na hit scoren als debutanten, je vind ze in deze lijst. Veel luister plezier!

Sannex
Afgelopen maand bracht Sannex ‘En Sommar I Sverige Igen’ uit. Het is een echte dansbandhit en heerlijk voor de zomer! Het liedje mag absoluut niet ontbreken in jouw zomer playlist.

Casanovas
Ook Casanovas vond het tijd om weer een nieuw nummer uit te brengen. Beluister hier ‘Ger Du Mig Naket (Går Jag I Taket)’.

Laleh
Hoewel Laleh haar vorige release na drie maanden nog steeds in de top 20 staat, besloot ze een nieuw nummer uit te brengen, namelijk ‘Vatten‘. Deze is te beschrijven als een échte Laleh song.

Estraden
Estraden wéét hoe je een hit maakt. Elk liedje dat ze uitbrengen staat gegarandeerd in de hitlijsten. Zo ook ‘Aldrig Mer Vara Du’. En een kleine spoiler: in augustus brengt de groep hun debuutalbum uit!

Sigrid Bernson
Na een lange tijd is Sigrid Bernson terug met een nieuw liedje, namelijk een cover van de meidenband Angel. Beluister hier ‘Sommaren I City’.

Robin Bengtsson
Robin Bengtsson deed eerder dit jaar mee aan Melodifestivalen en niet onverdienstelijk! Afgelopen maand bracht hij een nieuw nummer uit, genaamd ‘Dancing With The Stars’.

Oscar Enestad
Een fijn zomerliedje, dat is ’16 År’ van Oscar Enestad. Hij schreef het liedje samen met Beoar Hassan, Philip Strand en Jonathan Blom.

Samir & Viktor
Zeg je zomerhits, dan zeg je automatisch Samir & Viktor. ‘Vad Sa Du Att Du Hette’ hoort zeker in jouw zomer playlist thuis.

LIAMOO
Samen met Bjoern Krumbuegel, Juergen Rasper, Nea Nelson, Niklas Pettersson en Peter Ries schreef LIAMOO ‘Walk On Water’.

Anthony Dircson & ISA
Een Nederlands tintje aan deze release update, want Anthony Dircson is een Nederlandse producer. Op ‘Know Me Better’ werkt hij samen met ISA.

Zara Larsson
Zara Larsson kreeg tijdens het schrijven van haar nieuwste hit ‘Love Me Land’ hulp van niet de minste namen. Namelijk Jason Gill, Justin Tranter en Julia Michaels. Gegarandeerd succes!

Brother Leo & Sandro Cavazza
Twee fantastische songwriters en artiesten die gezamenlijk een liedje uitbrengen, dat kan niet anders dan succesvol worden. Dat dachten Brother Leo en Sandro Cavazza. Beluister ‘Sad Child’ hier.

Maia Wright
I’m Ready’ is de laatste single van Maia Wright. Zij schreef het nummer samen met Pär Westerlund, Fredrik Lundström en Freja Drakenberg.

Clara Mae
Drunk On Emotions’ is typisch zo’n liedje dat erg lang in je hoofd blijft hangen. Prima voor de zomer!

Jessica Bohlin
Nog zo’n zomer tune: ‘Från Norr Till Söder’! Deze hoort ook zéker in je playlist thuis.

Bêlla
Bêlla is terug met haar nieuwste single, genaamd ‘Rockstar’. Beluister ‘m hier.

Emili Milou
Emili Milou ging in 2017 door een break-up en schreef daar ‘Jag Har Hört’ over. Nu is het voor de hele wereld te beluisteren.

STRIPD
Er debuteerde ook een nieuwe popgroep afgelopen maand: STRIPD! Zij begonnen vorig jaar als producenten en songwriters, maar besloten ook zelf muziek uit te willen brengen. Beluister hier ‘Don’t Talk About Us’.

Sannah Sae:
Afgelopen maand debuteerde Sannah Sae met haar single ‘Kan Du Se På Mig Nu’.

Felicia Takman
Ook Felicia Takman bracht haar eerste single uit, genaamd ‘Ditt Problem’.

Andreas Stone
Samen met Frazer Mac en Laurell Barker schreef Andreas Stone zijn nieuwste nummer: ‘Cold In Mexico’.

LOVA
Afgelopen maand kwam er een nieuwe ballad van LOVA uit, genaamd Black Converse. Beluister het liedje hier.

Wil je op de hoogte blijven van alle releases in de Scandinavische muziekindustrie? Volg dan Scandipop.