Acteurs en actrices

In een eerder artikel hebben jullie al kunnen lezen over Zweedse films en series. Uiteraard zijn er ook veel bekende Zweedse acteurs en actrices. Sommigen komen wel erg vaak voor in verschillende films en series, maar het is wel leuk om ze in verschillende rollen te zien. Er zijn dan ook een aantal Zweedse acteurs en actrices die ik volg en ben altijd erg benieuwd als er een nieuwe film of serie uitkomt met hen. Hier vind je een lijstje met acteurs en actrices die ik volg of die erg bekend zijn.

Heb jij een favoriete Zweedse acteur en/of actrice? Kijk je weleens een film of serie omdat er een specifiek iemand in meespeelt?

Linus Wahlgren
📷 Erica Bergsmeds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s