Dansbandspriset 2020

Het is zover, er kan weer gestemd worden voor de jaarlijkse Dansbandspriset! Sinds 2012 wordt deze prijs ieder jaar uitgereikt door Christian van de website Dansbandssidan.com. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Ekebofestival in juli. Wie de uiteindelijke winnaar wordt bepaalt het publiek.

Als je me al wat langer volgt weet je waarschijnlijk wel dat ik groot fan ben van de band Sannex. En laten zij nu ook genomineerd zijn! Mocht je een stem willen uitbrengen dan kan dat dus ook op Sannex. Hoe tof zou het zijn als zij dit jaar de winnaar worden van de Dansbandspriset?

Er kan gestemd worden tot 1 juni 2020. Men kan één keer per week per IP-nummer stemmen. Dat betekent dat men per maand in totaal vier stemmen uit kan brengen op zijn of haar favoriete dansband. Hier kan je je stem uitbrengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s