Kerst afspeellijst op Spotify

Inmiddels zijn we bijna halverwege december en dat betekent toch wel dat het nu sociaal geaccepteerd is om kerstmuziek te luisteren😏. Al moet ik bekennen dat ik eind november al was begonnen, haha. De standaard liedjes die constant worden herhaald op de radio vermijd ik meestal tot het écht kerst is. Daarentegen vind ik het heerlijk om mijn eigen samengestelde kerst afspeellijst op te zetten. Deze liedjes luister ik ook echt alleen rond de kerst periode en daarom word ik ze niet zat. En elk jaar komen er natuurlijk weer nieuwe liedjes bij.

Ik heb voor de geïnteresseerden een speciale kerst afspeellijst op Spotify samengesteld met mijn favoriete kerstliedjes van Zweedse artiesten, zowel Zweedstalig als Engelstalig. De echte klassiekers staan erin, zoals ‘Jul Jul Strålande Jul’ en ‘Tänd Ett Ljus’, maar ook onbekendere liedjes en kinderliedjes. Muziek is voor mij echt een van de fijnste manieren om een taal te leren en daar werken kerstliedjes natuurlijk ook aan mee😉.

Ben je de standaard ‘Driving Home For Christmas’, ‘All I Want For Christmas Is You’ en ‘Have Youself A Merry Little Christmas’ een beetje zat? Wie weet ontdek je in mijn Spotify kerst afspeellijst weer wat nieuwe kerstliedjes! Wat is jouw favoriete kerstliedje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s