Kijktip: Terugblik Allsång på Skansen en concert Darin

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent dat er weer nieuwe (seizoenen van) tv programma’s starten. Zo worden er op SVT (Play) elk jaar verschillende concerten van Zweedse artiesten uitgezonden en is er de jaarlijkse terugblik op de gebeurtenissen in Allsång på Skansen van de zomer ervoor. En vandaag worden ze allebei uitgezonden! Leuk om jezelf weer even onder te dompelen in Zweedse muziek én om de taal weer even gehoord te hebben🙂.

Afgelopen zomer werd Allsång på Skansen een geheel andere editie dan voorgaande jaren. Er zat geen publiek om mee te zingen. Hoewel het publiek wel gemist werd, vond ik dat SVT een leuke en creatieve manier had gevonden om toch de Allsång vibes te creëren. In ‘Allsång på Skansen – Sommaren 2020‘ wordt met presentatrice Sanna Nielsen teruggeblikt op afgelopen zomer. Het programma wordt op 7 januari om 18.15 uur uitgezonden op SVT1, maar is nu al op SVT Play te bekijken.

Het concert wat SVT vanavond uitzendt is er een waar ik erg naar heb uitgekeken. Het is namelijk het concert van Darin. In 2019 vierde hij zijn 15-jarig jubileum als artiest en vierde dat met zijn fans onder andere in de Globen in Stockholm. Helaas heb ik geen mogelijkheid gehad om zijn concert bij te wonen, dus ik vind het erg leuk dat ik het nu alsnog kan zien. ‘Darin – Live från Globen‘ wordt op 7 januari om 21.35 uur uitgezonden op SVT1, maar is ook nu al op SVT Play te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s