HX Festival in Helsingborg

Vandaag begint het HX festival in Helsingborg! Net zoals vorig jaar is dit festival digitaal te volgen, al mag er dit jaar wel publiek bij de verschillende optredens aanwezig zijn. Het festival wordt gepresenteerd door Linnea Henriksson en er komen reportages van onder andere Louise Nordahl, Maja Gullstrand, Håkan Brinck en Nic Schröder voorbij. Op vrijdag treden onder andere Dotter, Sofia Karlsson, Donnez, Maja Francis en Timbuktu op. Zaterdag treden onder andere Moneybrother, Tingsek, Anne Linnet, Miss Li en Myra Granberg op. En wellicht zingt Linnea Henriksson zelf ook nog wel een paar liedjes😏. Bekijk het HX festival via hx.se en mis niets van dit leuke festival!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s