Scandinavië-XL in Hoevelaken

Heb jij al plannen voor komend weekend? In de Euretco Expo in Hoevelaken vindt op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur de achtste editie van Scandinavië-XL plaats. Als bezoeker vind je hier een grote variatie aan Scandinavische (en noordse) producten en een veelzijdig activiteitenprogramma. Alle facetten komen aan bod, van workshops tot lezingen en van proeverijen tot activiteiten voor kinderen. Er zullen ook vele producten te koop zijn en het is natuurlijk de perfectie plek om inspiratie op te doen voor een reis naar het noorden. De slogan van Scandinavië-XL is dan ook “Beleef het beste van het Noorden!”.

Kijk voor alle informatie op de website. Breng jij dit weekend een bezoekje aan Scandinavië-XL?

📷 Scandinavië-XL

Een gedachte over “Scandinavië-XL in Hoevelaken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s