Netflix-tips!

Er zijn de afgelopen tijd weer nieuwe Zweedse series en een film toegevoegd op Netflix, dus het is hoog tijd voor een update! Misschien heb je deze series en film al wel gezien, maar als dat niet zo is heb je wat te doen dit weekend!😉

Bonusfamiljen (seizoen 4):
Het verhaal over het samengestelde gezin van Lisa en Patrik gaat weer verder. Het verhaal gaat verder waar het vorige seizoen stopte. Er is inmiddels nog een kindje in het gezin bijgekomen en iedereen heeft nog steeds zijn of haar eigen struggles. De rol van Katja is in dit seizoen overgenomen door Emma Peters. Het vierde seizoen van Bonusfamiljen bestaat uit acht afleveringen. Er is inmiddels ook bekend gemaakt dat er een film komt genaamd ‘Länge leve bonusfamiljen’. De film zou in december van dit jaar uit moeten komen.

📷 Ulrika Malm / SVT

Den Osannolika Mördaren (The Unlikely Murderer):
Deze miniserie gaat over de moord op de Zweedse premier Olof Palme in 1986. Stig Engström werd bestempeld als moordenaar, maar werd nooit gepakt. De serie gaat over zijn verhaal en hoe het hem lukte om niet in de gevangenis te belanden. De hoofdrol is weggelegd voor Robert Gustafsson.

📷 Johan Paulin / Netflix

Folk med ångest (Anxious People):
Deze Zweedse miniserie is een komische dramaserie over een uit de hand gelopen bankoverval. De overvaller gijzelt een aantal mensen die een huis bezichtigen en verdwijnt opeens. Achteraf geven de gijzelaars verschillende verklaringen af, wat het de politie niet makkelijker maakt. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Fredrik Backman.

📷 Netflix

Vilsen:
De film Vilsen kwam al in 2016 uit, maar is nu ook te zien op Netflix. Het is een thriller en is bloederig en spannend. Een rechercheur en voormalig dominee proberen samen een reeks moorden in Göteborg op te lossen. Aanwijzingen leiden naar een sekte en de rechercheur besluit zichzelf aan te sluiten in de hoop de dader te pakken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s