Allsång på Skansen & Lotta på Liseberg

Als je me al een tijdje volgt is het geen geheim dat ik heel blij wordt van Zweedse muziek en graag naar tv-programma’s kijk waar Zweedse muziek en artiesten centraal staan. Daarom volg ik deze weken ook weer trouw de twee leukste tv-programma’s van de zomer: Allsång på Skansen en Lotta på Liseberg. Beide programma’s zijn al van start en wat is het toch weer genieten elke week!

Lotta på Liseberg is elke maandag in Liseberg (Göteborg) en wordt gepresenteerd door Lotta Engberg. Helaas is het niet (online) te zien buiten Zweden. Gelukkig wordt er elke week uitgebreid verslag gedaan van de optredens via social media. Dus wil je hier meer van zien, zorg dat je de social media pagina’s van het programma volgt!

Allsång på Skansen wordt op dinsdagen gepresenteerd door Sanna Nielsen en het programma wordt opgenomen in Skansen (Stockholm). Dit jaar is het laatste seizoen dat Sanna de presentatrice is, want ze gaat ermee stoppen. Ze heeft het na het einde van dit seizoen zeven seizoenen mogen presenteren. Ik weet nu al dat ik haar heel erg ga missen! Allsång på Skansen is wel buiten Zweden te zien, via SVT Play.

Wil je meer weten over deze tv-programma’s en/of ben je benieuwd naar de artiesten die deze zomer optreden? Lees hier meer over Lotta på Liseberg en hier meer over Allsång på Skansen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s