Allsång på Skansen 2022

Vanavond is het dan echt zover… de laatste aflevering van Allsång på Skansen van dit jaar en de allerlaatste keer dat Sanna Nielsen de presentatrice van het tv-programma is. Na zeven seizoenen neemt Sanna vanavond afscheid. Er komen leuke artiesten voorbij, zoals Siw Malmkvist, Tommy Körberg, Sabina Ddumba, Ella Tiritiello, Vanna Rosenberg, Hanna Hedlund, Daniel Norberg, Sonja Aldén en Shirley Clamp. En dat is nog niet alles, na de reguliere uitzending treedt Sanna zelf op!

Ik ben heel erg dankbaar dat ik Sanna twee keer heb mogen ontmoeten en live heb mogen zien tijdens Allsång på Skansen in 2018 en 2019. Na jaren ontmoette ik eindelijk een van mijn favoriete zangeressen en ze is net zo leuk en lief in het echt als op tv. Ik ben zo benieuwd wie het stokje volgend seizoen overneemt, maar eerst vanavond nog één keer Sanna Nielsen als presentatrice van Allsång på Skansen❤.

Allsång på Skansen is te zien op SVT1 en SVT Play vanaf 20.00 uur.

📷 Sanna Nielsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s