Muziek

Ik ben zelf ontzettend groot fan van heel veel Zweedse artiesten. Ik luister elke dag naar Zweedse artiesten en hun muziek. Het luisteren naar muziek heeft mij ook enorm geholpen met het leren van de taal. Ik heb hier een lijst opgesteld van de artiesten waar ik vaak naar luister en/of die erg bekend zijn.

Ik doe ontzettend veel artiesten te kort door hier maar een paar van mijn favorieten te noemen, maar ik heb natuurlijk zeker voorkeur voor een aantal artiesten. Ik luister het meest naar de muziek van Sanna Nielsen, Måns Zelmerlöw en Sannex. Ik heb deze artiesten ook al een paar keer mogen ontmoeten!😍 Daarover later meer😏.

Luister jij weleens naar Zweedse artiesten? Wellicht heb je nog tips voor mij! Wie mist er volgens jou in de lijst?😃

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s