Films en series

Naast het luisteren van muziek helpt het kijken naar films en series waarin een bepaalde taal wordt gesproken natuurlijk ook bij het leren van de taal. Ik vind het dan ook bepaald geen straf om Zweedse films en series te kijken om met de Zweedse taal bezig te zijn😉. Ondanks dat er vaak wel erg spannende films en series tussenzitten!😱

Mocht je nog inspiratie zoeken, dan is deze lijst perfect voor jou! De meeste films en series zijn te vinden op bijvoorbeeld Netflix en Videoland en soms worden ze door de NPO of op Belgische tv zenders uitgezonden. Vaak zijn Zweedse films en series ook te bestellen op DVD via bijvoorbeeld bol.com.

Heb jij een favoriete Zweedse film en/of serie? Of mis je misschien wel een film of serie in de lijst die er echt aan toegevoegd moet worden? Laat het me weten! Zo kom ik ook weer nieuwe dingen te weten😄.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s