Melodifestivalen 2020 – Aflevering 1

Vanavond begint Melodifestivalen 2020! De eerste semi-finale gaat vanavond van start. Dit jaar kunnen we 60 seconden van de optredens al voor de uitzending beluisteren. En we kunnen zelfs ook al 30 seconden van elk optreden zien! De links werken tot het begin van de uitzending, want dan kunnen we de bijdragen van alle artiesten die vanavond voorbij komen volledig bekijken en beluisteren.

Heb je geen geduld meer tot de uitzending begint? Je luistert hier 60 seconden van elk nummer. En hier bekijk je 30 seconden van elk optreden. De volledige uitzending is te zien via SVT en SVT Play vanaf 20.00 uur.

Presentatoren Lina Hedlund, Linnea Henriksson en David Sundin zijn er klaar voor! Wie denk jij dat er direct door gaan naar de finale en wie gaan er volgens jou door naar ‘Andra Chansen’?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s