Melodifestivalen 2020 – Aflevering 2

Na een ontzettend spannende avond vorige week, waarbij mijn absolute favoriet Sonja Aldén, helaas niet doorging, wacht ons vandaag alweer een nieuwe semi-finale. Uiteraard geeft SVT ons weer de mogelijkheid kleine stukjes van de bijdragen van vanavond te zien en te beluisteren.

Vanavond zal Jan Johansen het liedje ‘Miraklernas Tid’ ten gehore brengen in plaats van Thorsten Flinck. Aangezien Thorsten Flinck verwikkeld is in een rechtszaak heeft SVT besloten hem uit de zangwedstrijd te halen. Leuk feitje is dat Melodifestivalen-veteraan Jan Johansen vorige week tijdens de intervalact een klein rolletje had met zijn (overigens gewonnen) bijdrage uit 1995 ‘Se På Mig‘.

De tweede semi-finale van Melodifestivalen 2020 is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op SVT en via SVT Play. Ik ben zó benieuwd wie er direct doorgaan naar de finale en wie nogmaals mogen strijden om een finale plekje in ‘Andra Chansen’ over een aantal weken. Wie denk jij dat er vanavond doorgaan?

Lina Hedlund, David Sundin & Linnea Henriksson
📷 Janne Danielsson – SVT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s