Netflix tip: Vår tid är nu

Een Netflix-tip op deze stormachtige zondag!
Waarschijnlijk heb je wel iets gehoord of gelezen over de succesvolle serie ‘Vår tid är nu’. Inmiddels zijn er al drie seizoenen te zien geweest op SVT. Op Netflix bekijk je nu de eerste twee seizoenen. Je vindt de serie onder de naam ‘The Restaurant’. Ik heb inmiddels beide seizoenen gezien en ben erg enthousiast!

SVT heeft laten weten dat er een extra seizoen ‘Vår tid är nu’ uitkomt rond Kerst 2020. Dit seizoen speelt zich eigenlijk af tussen het eerste en tweede seizoen. Bijna alle hoofdrolspelers doen hierin mee. Spannend!

Heb jij deze serie al gezien? Zo ja, wat vond jij er van?🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s