Melodifestivalen 2020 – Aflevering 4

Vanavond zijn de laatste zeven artiesten aan de beurt om zichzelf naar de finale of ‘Andra Chansen’ van Melodifestivalen te zingen. En dat betekent ook dat wij na vanavond na al die weken in ieder geval het liedje hebben gehoord dat Melodifestivalen wint dit jaar.

De laatste semi-finale betekent ook dat SVT ons voor de laatste keer dit jaar de mogelijkheid geeft om 60 seconden van elke bijdrage te beluisteren en 30 seconden te bekijken. Kan je je niet inhouden tot je de volledige show kan zien vanavond? Dan is dit je kans!😉
De laatste semi-finale van Melodifestivalen 2020 bekijk je vanaf 20.00 uur via SVT of SVT Play.

Lina Hedlund, Linnea Henriksson & David Sundin
📷 Stina Stjernkvist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s