Hotel Tylösand 100 jaar!

Als je me al wat langer volgt heb je waarschijnlijk wel meegekregen dat ik afgelopen november naar Zweden ben gereisd voor een kerstshow mét een echte Zweedse ‘julbord’. Dit werd gehouden in Hotel Tylösand.

Hotel Tylösand vierde vorige week donderdag op 5 maart haar 100 jarig bestaan. Hiernaast vierden Per Gessle en Björn Nordstrand dat zij al 25 jaar eigenaar zijn van dit prachtige hotel aan de Zweedse kust.

Het hotel is het hele jaar door dé perfecte plek om te bezoeken. Het is gelegen in een mooie natuurrijke omgeving waar je goed kan wandelen, direct aan het strand en binnen vind je een fantastische spa. Daarnaast hangt het hotel vol met mooie kunststukken en vind je veel items van Per Gessle, Gyllene Tider en Roxette.

Bekijk hieronder het filmpje van Hotel Tylösand over het 100-jarig bestaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s