Het zijn rare tijden…

Hej lieve volgers, hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat jullie allemaal veilig en gezond thuis zitten. Het zijn rare tijden… Ik hoop dat onderstaande foto van differentsweden een beetje vrolijkheid brengt. Uiteindelijk hopen we natuurlijk allemaal weer een keer naar Zweden te kunnen reizen.

In de tussentijd zijn er nog steeds allerlei leuke Zweedse tv programma’s te bekijken, bijvoorbeeld via SVT Play. En vele artiesten gaan live op social media en op die manier kunnen we via een live stream toch een optreden bijwonen vanuit onze huiskamer. Gelukkig zitten we niet helemaal zonder Zweedse media!😊

Blijf thuis, blijf gezond en na deze donkere tijden wordt het beter!

X Wendy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s