Kijktip: Innan vi dör 2

Vandaag heb ik een (terug)kijktip voor je! Afgelopen zaterdag is het nieuwe seizoen van de serie ‘Innan vi dör’ van start gegaan op NPO3. Als je seizoen één gezien hebt dan weet je vast nog wel hoe spannend deze serie is. Het tweede seizoen werd al eerder in Zweden uitgezonden en als we de recensies mogen geloven zou het nieuwe seizoen net zo spannend, dan wel spannender moeten zijn😉.

Heb je de eerste aflevering afgelopen zaterdag op tv gemist? Geen paniek, deze kan je via NPO Start terugkijken. De aflevering is tot de nieuwe aflevering aanstaande zaterdag op tv komt terug te kijken. Je vindt de serie onder de Engelse naam ‘Before we die’.

Je bekijkt het tweede seizoen van ‘Innan vi dör / Before we die’ de komende weken elke zaterdag op NPO3 om 20.30 uur. Veel kijkplezier!🙂

📷 Peder Cederling / SVT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s