Kijktip: Heder

Vanaf vandaag (6 mei) is de Zweedse serie Heder te zien op Canvas (België). De serie gaat over vier vrouwen die al heel hun leven bevriend zijn. Zij runnen met z’n vieren een advocatenbureau en verdedigen vrouwelijke slachtoffers die te maken hebben gehad met geweld en misbruik. Gaandeweg wordt duidelijk dat de vier vrouwen een gezamenlijk geheim hebben dat voor flinke problemen kan zorgen…

De serie is bedacht door Sofia Helin (The Bridge) en Alexandra Rapaport (The Sandhamn Murders). Heder is volgens Sofia Helin een kruising tussen ‘Sex And The City’ en ‘Mannen Die Vrouwen Haten’. De vier hoofdrollen worden gespeeld door Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Anja Lundqvist en Eva Röse. Deze vrouwen zijn geen onbekenden en waarschijnlijk herken je ze wel uit andere films en series.

Heder is vanaf vanavond te zien op Canvas (België) rond 22.15 uur. Er worden meteen twee afleveringen achter elkaar uitgezonden.

📷 Jessica Gow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s