Leestip: Camilla Läckberg

Waarschijnlijk ken je schrijfster Camilla Läckberg wel van de reeks ‘Fjällbacka Murders’ (Fjällbackamorden) en de gelijknamige serie. Dit zijn niet de enige boeken die Camilla schreef. Er volgden onder andere verschillende kookboeken en kinderboeken.

Het nieuwste boek van Camillia Läckberg, ‘Zilveren Vleugels’ (Vingar Av Silver), kwam eerder deze maand in Zweden uit en sinds afgelopen week is ook de Nederlandse versie verkrijgbaar. Het boek is het vervolg op het vorig jaar verschenen ‘Gouden Kooi’ (En Bur Av Guld). Als het tweede deel net zo spannend is als het eerste deel dan belooft dat veel goeds!🙂

De Nederlandse versies van de boeken zijn bij alle bekende boekhandels te koop. De Zweedse versies zijn uiteraard in Zweden te koop of online bij Bokus. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s