De artiesten die dit jaar optreden bij Allsång på Skansen en Lotta på Liseberg zijn bekend!

Afgelopen week was het zover, de artiesten die deze zomer optreden bij Allsång på Skansen en Lotta på Liseberg werden bekend gemaakt. Zoals verwacht dit jaar geen grote presentaties, maar onder andere filmpjes waarin artiesten een stukje vertelden. Bij Allsång zal er geen publiek aanwezig zijn, maar in Liseberg is het nog niet duidelijk. Het zullen uiteraard andere tv programma’s worden dan we gewend zijn, maar ik geloof zeker dat SVT en TV4 er alles aan doen om het publiek thuis te entertainen. Net zoals vorig jaar is de presentatie van Allsång på Skansen in handen van Sanna Nielsen en Lotta Engberg presenteert Lotta på Liseberg.

Vanaf maandag 22 juni is Lotta på Liseberg te zien op TV4 en TV4 Play. En vanaf dinsdag 23 juni gaat Allsång på Skansen van start op SVT en SVT Play. Beide tv programma’s beginnen om 20.00 uur en acht weken lang is er elke week een nieuwe uitzending. Benieuwd naar de artiesten die hun opwachting zullen maken? Hier vind je de lijst met artiesten voor Allsång på Skansen en hier de lijst voor Lotta på Liseberg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s