Kijktip: Rebecka Martinsson

Vandaag heb ik weer een kijktip voor je! Vanaf zaterdag 20 juni zendt NPO3 het tweede seizoen van de Zweedse misdaadserie Rebecka Martinsson uit. Ida Engvoll speelde de hoofdrol in het eerste seizoen, maar in het tweede seizoen neemt Sascha Zacharias deze rol voor haar rekening.

In het eerste seizoen keerde Rebecka terug naar haar geboorteplaats Kiruna. Het tweede seizoen speelt zich ook af in Zweeds Lapland, waar het verleden van Rebecka haar blijft achtervolgen. Daarnaast krijgt ze niet de gemakkelijkste zaak om aan te werken, waarbij ze onder andere moet proberen door te dringen in de gesloten Sami-gemeenschap.

Rebecka Martinsson zie je vanaf zaterdag 20 juni 2020 om 20.30 uur op NPO3.

Sascha Zacharias als Rebecka Martinsson
📷 Tove Risberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s