Tillsammans – på ett annat sätt

Vanaf vanavond komt er weer een leuk Zweeds muziekconcept online, namelijk ‘Tillsammans – på ett annat sätt’. In deze ‘Så Mycket Bättre/De Beste Zangers’ opstelling spelen vijf dansbands liedjes van elkaar, zoals de titel al doet vermoeden, på ett annat sätt (op een andere manier). Het concept is bedacht door Joachim van de band Perikles.

De vijf dansbands die aan dit online programma meedoen zijn Perikles, Sannex, Casanovas, Donnez en Callinaz. Het programma is vanaf 27 juli vijf maandagen achter elkaar om 19.00 uur online te bekijken via Facebook en YouTube.

‘Tillsammans – på ett annat sätt’ is natuurlijk een feestje voor de echte dansbandliefhebber. Hiernaast is het ook dé ideale manier om veel nieuwe muziek te leren kennen als je niet bekend bent met de deelnemende bands.

Naar welke dansband(s) kijk jij het meeste uit? Ik kijk voornamelijk uit naar Sannex en Perikles en ben dan ook erg benieuwd welke liedjes de andere bands hebben gekozen en hoe deze versies klinken. Spannend!😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s