Kijktip: Box 21

Ik heb weer een kijktip! Vanaf zaterdag 15 augustus wordt er weer een Zweedse serie uitgezonden op NPO3. De serie heet Box 21.

De serie Box 21 is gebaseerd op een van de boeken van Anders Roslund en Börge Hellström. In deze boekenreeks staat agent Ewert Grens centraal. In Box 21 verwacht Ewert Grens zijn eerste kindje met zijn vrouw. Wanneer hij crimineel Jochum Lang tegenkomt wordt zijn leven op z’n kop gezet.

Hiernaast staat ook Lidia, een jonge Roemeense serveerster, in Box 21 centraal. Onder valse voorwendselen wordt zij naar Zweden gelokt en gedwongen om de prostitutie in te gaan. De paden van Ewert en Lidia kruisen op het moment dat Ewert jacht maakt op Jochum en Lidia haar vrijheid probeert terug te winnen. Box 21 slaat op kluis nummer 21 op het station in Stockholm, want deze kluis speelt een cruciale rol…

De serie Box 21 is vanaf morgen (zaterdag 15 augustus) te zien op NPO3 om 20.30 uur.

Box 21
📷 Benjam Orre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s