Rockbjörnen 2020

Gisteren (zondag 23 augustus) werd de Zweedse muziekprijs ‘Rockbjörnen’ weer uitgereikt in verschillende categorieën. Zowel de genomineerden als de winnaars werden door het publiek gekozen. Zoals alles dit jaar anders gaat, werd ook deze awardshow op een andere manier ingericht. De show werd zoals altijd via de website van Aftonbladet uitgezonden.

Wie wonnen de prijzen voor vrouwelijke en mannelijke artiest van het jaar? En welke band vond het publiek het leukst? En hoeveel prijzen mocht Victor Leksell in totaal in ontvangst nemen?🤔 Je leest het hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s