Netflix Update

Vandaag heb ik een Netflix update! Vanaf september zullen er verschillende films en series worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingsdienst. Waaronder ook een aantal Zweedse series. Hieronder een lijstje met de series welke we binnenkort kunnen zien.

Vanaf 1 september zijn de volgende series te bekijken op Netflix:

The Restaurant – Seizoen 3
Het langverwachte derde seizoen van The Restaurant (Vår Tid Är Nu) is binnenkort ein-de-lijk te zien op Netflix! In dit seizoen staan de jaren 1968 – 1971 centraal. En dat er in een aantal jaar veel dingen kunnen veranderen, laat The Restaurant wel zien.

The Lawyer (Advokaten) – Seizoen 1
In deze Zweeds/Deense serie komt de veelbelovende advocaat Frank Nordling erachter wie zijn adoptieouders vermoord heeft. Zijn hele wereld stort in elkaar en hij zint op wraak. Eén van de meest prominente klanten van het advocatenkantoor en actief spilfiguur in het criminele milieu, Waldman, is erbij betrokken. Frank infiltreert in Waldmans organisatie en wordt zijn persoonlijke advocaat en vertrouwenspersoon. Maar kan hij het aan? De serie speelt zich voornamelijk af in Malmö en ook in Kopenhagen.

Moscow Noir (Dirigenten) – Seizoen 1
Deze Zweedse serie speelt zich af in het Moskou van 1999. Adam Pålsson speelt Tom Blixen, een Zweedse investeringsbankier. Doordat hij geld nodig heeft voor zijn vriend en zelf op zoek is naar een deal waarmee hij zijn baan kan behouden, komt Tom in de meest gevaarlijke situaties terecht. Adam Pålsson blijkt in deze serie aardig Russisch te kunnen spreken!
Moscow Noir is zoals vele andere series geïnspireerd op een boek, namelijk De Poppenspeler. Het is het eerste deel van een trilogie, geschreven door Camilla Grebe en Paul Leander Engström.

Rebecka Martinsson – Seizoen 1
Ida Engvoll speelt in het eerste seizoen de rol van Rebecka Martinsson. Een succesvolle advocate en heeft net het aanbod gekregen om partner te worden bij het advocatenkantoor in Stockholm waar ze werkt. Na het overlijden van een vriendin keert zij terug naar haar geboorteplaats Kiruna. In Zweeds Lapland maakt zij de spannendste avonturen mee. Maar ze brengt zichzelf ook vaak in gevaar. En keert ze na alles wat ze meegemaakt heeft weer terug naar Stockholm of blijft ze bij haar roots?

The Truth Will Out (Det som göms i snö) – Seizoen 1
Deze serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Thomas Quick, wie ten onrechte werd veroordeeld als seriemoordenaar. Det som göms i snö is gemaakt naar een idee van Zweedse criminoloog en auteur Leif GW Persson.
Rechercheur Peter Wendel krijgt een bericht van een onbekende moordenaar die beweert dat de beruchtste seriemoordenaar van Zweden al jaren onterecht vast zit. Peter kan enkel een team samenstellen met rechercheurs waar niemand mee wilt samenwerken. Hij wordt aan alle kanten tegengewerkt door de hoogste bazen en uiteindelijk worden Peter en zijn dochter Vera persoonlijk in de zaak betrokken. Daardoor komen oude angsten en gezondheidsproblemen naar boven.

Young Wallander – Seizoen 1
De enige serie die enkele dagen later gepubliceerd wordt, namelijk op 3 september, is Young Wallander. Waarschijnlijk ken je de serie over Kurt Wallander in Ystad wel. Young Wallander vertelt het verhaal van een jonge Kurt en hoe hij van agent al snel rechercheur werd. Een leuke bijkomstigheid is dat Adam Pålsson ook in deze serie de hoofdrol speelt. De trailer is in het Engels, dus waarschijnlijk de serie ook. Adam Pålsson bewijst dat hij geen enkele moeite heeft met acteren in verschillende talen.

Kijk jij ook uit naar deze nieuwe series? Ik ben benieuwd welke jij van plan bent om te zien. Alvast veel kijkplezier!🙂

Een gedachte over “Netflix Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s