TV-tips!

TV-tips op deze zaterdagmiddag! Vanavond zijn er verschillende programma’s op tv met een link naar Zweden.

Om 19.10 uur zendt Blauw Bloed een documentaire uit over de Zweedse koninklijke familie. ‘A Year With The Swedish Family’ geeft een uniek inkijkje in het leven van de Zweedse royals. We zien de leden van het Zweedse koninklijk huis op werkgebied, maar er komen ook persoonlijke beelden voorbij. De documentaire is te zien op NPO2. Bekijk hier alvast de promo.

Vanaf 23.50 uur is op NPO2 de Zweedse serie Blinded (Fartblinda) te zien. Journaliste Bea Farkas werkt op de economische redactie van een krant, wanneer ze een artikel moet schrijven over de ST Bank. Aanleiding van het artikel zijn de lage kredietverliezen van de bank. Bea gaat op onderzoek uit, uiteraard met grote gevolgen. Ze wordt verliefd op bankdirecteur Peder Rooth, waardoor werk en privé door elkaar lopen.
Deze serie is gebaseerd op het boek Fartblinda van Carolina Neurath. Zij gebruikte de gebeurtenissen tijdens de val van de HQ Bank in Zweden tijdens het schrijven van het boek. Er zijn meteen twee afleveringen achter elkaar van Blinded op NPO2 te zien.

Vanavond zal ook Box 21 weer op NPO3 te zien zijn. Deze Zweedse serie is al twee weken achter elkaar uitgezonden geweest op tv, maar is terug te kijken via NPO Start.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s