TV-tip

De NPO blijft ons maar tegemoet komen wat betreft Zweedse series! Vanaf vanavond is het tweede seizoen van The Lawyer (Advokaten) te zien op NPO3. Het eerste seizoen werd een tijdje geleden uitgezonden en is inmiddels op Netflix te bekijken. Heb je het eerste seizoen gemist en begin je liever vanaf het begin aan deze serie? Neem, zover mogelijk, dit seizoen op en bekijk eerst het vorige seizoen. Dan kan je meteen verder kijken!🙂

In het tweede seizoen van The Lawyer is Frank Nordling net weer op vrije voeten. En inmiddels vaders van een dochter, genaamd Laura. Na alle perikelen in het eerste seizoen probeert Frank een normaal en rustig leven op te bouwen, ook in het belang van zijn gezin. Zijn vrouw is echter bang dat hun kind gevaar loopt. Sara, de zus van Frank, doet een belangrijke ontdekking die verband houdt met de dood van Therese Waldman. Uiteindelijk neemt Frank een onverwacht besluit…

The Lawyer (Advokaten) is vanaf zaterdag 5 september te zien op NPO3 vanaf 20.25 uur.

📷 Anni Suikkanen / NENT Group

Een gedachte over “TV-tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s