Caia Cosmetics

In het najaar van 2018 was daar opeens een nieuw Zweeds make-up merk: Caia Cosmetics. Eén van de oprichters van het make-up merk is Bianca Ingrosso, een beroemd influencer.

De lancering van de producten bleek een groot succes, binnen enkele minuten was een groot gedeelte uitverkocht. En dat terwijl niemand de producten eerst kon testen, want alle verkopen werden en worden online afgehandeld. Ik was direct nieuwsgierig, ik volgde Bianca Ingrosso al een tijdje en houd erg van make-up. Nadat ik een gedeelte van de collectie voor mijn verjaardag kreeg was mij duidelijk, ik moet meer producten hebben!

Ik kocht de producten waarvan ik wist dat ik ze vaak zou gaan gebruiken, testte ze uitvoerig en kon uiteindelijk antwoord geven op de vraag ‘Zijn de producten van Caia Cosmetics hun populariteit waard?’. Je leest hier mijn review.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s