Kijktip: The Sandhamn Murders seizoen 4

Hét bericht waar ik zelf al heel lang naar uitkeek, het vierde seizoen van The Sandhamn Murders (Morden i Sandhamn) begint aankomende zaterdag op NPO3! Eerder schreef ik al dat seizoen drie werd uitgezonden en dat deze op Netflix staat. Het was dan ook wel logisch dat het nieuwste seizoen zou volgen op tv.

In het vierde seizoen van The Sandhamn Murders zien we naast Nora (Alexandra Rapaport) een nieuw gezicht, namelijk Alexander (de Noor Nicolai Cleve Broch). Ik ben heel benieuwd hoe hun chemie samen is, aangezien het samenspel van Nora en Thomas (Jakob Cedergren) erg leuk was om naar te kijken.

Ben jij net zo benieuwd als ik? The Sandhamn Murders (Morden i Sandhamn) seizoen vier is vanaf zaterdag 28 november 2020 om 20.30 uur te zien op NPO3.

📷 TV4

2 gedachten over “Kijktip: The Sandhamn Murders seizoen 4

  1. Waar is Jacob Cedergren gebleven. Er wordt niets over gezegd zoals overplaatsing of iets dergelijks. Terwijl het einde van de 3de serie een idee gaf voor een romantisch moment tussen Nora en Thomas en opeens is hij verdwenen zonder uitleg

    Geliked door 1 persoon

    1. Hij zou terug zijn gegaan naar zijn ex vrouw en kind in Noorwegen, maar dat komt niet echt over in de eerste aflevering. Het is wel een verklaring voor Nora haar gezicht wanneer ze Alexander ontmoet en hij Noors blijkt. Wellicht wordt het de komende afleveringen nog duidelijker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem wel een beetje mis in de serie, haha.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s