Melodifestivalen 2021 – Show 1

Nu kör vi! – Vanavond is het zover, de eerste Melodifestivalen show van dit jaar. Vanaf 20.00 uur gaat het los op SVT1 en SVT Play. Kadiatou, Lillasyster, Jessica Andersson, Paul Rey, Arvingarna, Nathalie Brydolf en Danny Saucedo strijden vanavond om een plekje in de finale. Wie er direct naar de finale gaan en wie er nog een extra kans krijgen in de ‘andra chansen’ ronde, dat blijft nog even spannend. Wat we al wél kunnen zien en horen, zijn zestig seconden van elk optreden. Krijg hier alvast een visueel voorproefje en beluister hier vast een stukje van de optredens.

De presentatie is vanavond in handen van Christer Björkman en Lena Philipsson. Heb jij er ook zo veel zin in?😃

Lena Philipsson & Christer Björkman
📷 Melodifestivalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s