Melodifestivalen 2021 – Show 2

Vanavond is het alweer tijd voor de tweede Melodifestivalen show! Vorige week hebben we kunnen zien dat Danny Saucedo en Arvingarna direct naar de finale gestemd werden. Paul Rey en Lillasyster krijgen nog een tweede kans in ‘andra chansen’.

Vanavond strijden Anton Ewald, Julia Alfrida, WAHL feat. SAMI, Frida Green, Eva Rydberg & Ewa Roos, Patrik Jean en Dotter om een plekje in de finale en ‘andra chansen’. Net zoals vorige week kunnen we al een stukje van de optredens zien en horen. Vanavond presenteren Christer Björkman, Oscar Zia en Anis Don Demina de show. Melodifestivalen is te zien vanaf 20.00 uur op SVT1 en SVT Play. Wie is jouw favoriet vanavond?

Oscar Zia, Anis Don Demina & Christer Björkman
📷 Melodifestivalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s