Melodifestivalen 2021 – Show 4

Vanavond is alweer de vierde (en laatste) semi-finale van Melodifestivalen 2021. Vorige week schreef ik dat ik twee favorieten had waarvan ik hoopte dat ze doorgingen. Het was dan ook best een teleurstelling dat precies deze twee artiesten juist niet doorgingen😂. Uiteindelijk mochten Charlotte Perrelli en Tusse direct naar de finale en Klara Hammarström en Alvaro Estrella naar ‘andra chansen’. Ik durf dus ook bijna niet te zeggen dat de band waar ik hĂ©Ă©l erg fan van ben vanavond meedoet🙈.

Als je me al wat langer volgt, weet je waarschijnlijk wel dat ik (toen we nog mochten reizen) een aantal keer naar Zweden ben afgereisd om de band Sannex live te kunnen zien. Vanavond staan zij als vijfde act op het Melodifestivalen podium. De concurrentie is niet niks, want ook The Mamas, Eric Saade, Tess Merkel, Efraim Leo, Lovad en Clara Klingenström zullen op het podium verschijnen. The Mamas wonnen Melodifestivalen in 2019 met John Lundvik en in 2020 zelf en zijn zeker uit op revanche nadat zij vorig jaar niet op het Eurovisie Songfestival konden aantreden. Eric Saade won al een keer in 2011 en werd vervolgens derde op het Eurovisie Songfestival in DĂŒsseldorf.

Stiekem kijk ik dus al weken uit naar deze semi-finale vanwege Sannex, maar ook vanwege de presentatie. Samen met Christer Björkman presenteren Pernilla Wahlgren en Per Andersson de show. Het kan niet anders dan dat het een bijzondere mello-avond wordt!

Kan je (net als ik) niet wachten met welke liedjes de acts ten tonele zullen verschijnen? Hier bekijk en hier beluister je een minuut van elk optreden. Melodifestivalen is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op SVT1 en via SVT Play.

Pernilla Wahlgren, Christer Björkman & Per Andersson
đŸ“· Pernilla Wahlgren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s