Melodifestivalen 2021 – Show 3

Over een paar uur is het alweer zover: de derde Melodifestivalen show! Vorige week gingen Dotter en Anton Ewald direct door naar de finale en Frida Green en Eva Rydberg & Ewa Roos naar ‘andra chansen’.

Vanavond staan er weer zeven acts te trappelen om hun optreden te laten zien, namelijk Charlotte Perrelli, Emil Assergård, Klara Hammarström, Mustasch, Elisa, Alvaro Estrella en Tusse. En ja, Charlotte Perrelli is inderdaad dé Charlotte die in 1999 het Eurovisie Songfestival won. Wie is vanavond jouw favoriet? Ik hoop dat het Elisa lukt om een ronde verder te komen en ik ben ook benieuwd of het publiek Emil Assergård genoeg stemmen geeft om door te gaan. Zoals elke week zijn er ook nu al stukjes te zien en te horen van de optredens.

De presentatie wordt vanavond verzorgd door Christer Björkman, die deze show hulp krijgt van Jason ”Timbuktu” Diakité. Melodifestivalen wordt om 20.00 uur uitgezonden op SVT1 en via SVT Play. Veel kijkplezier!

Christer Björkman & Jason Diakité
📷 Stina Stjernkvist/SVT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s