Tv-tip: Nick, Simon & Kees: Take a chance on me

Vorig jaar konden we op tv genieten van Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol die naar Amerika waren gereisd om een documentaire over Simon en Garfunkel te maken. Deze keer duiken de mannen dieper in de geschiedenis van Kees zijn idolen, namelijk ABBA! Een paar jaar geleden maakten zij al een muzikale reis door Zweden en mocht Kees zelfs de Nederlandse audio-tour inspreken die je kan kiezen in het ABBA museum in Stockholm. In de documentaire die vanaf morgen op tv te zien is gaat het trio terug naar Zweden en proberen zij de band steeds beter te leren kennen door in de wondere wereld van ABBA te stappen. Zo ontmoeten zij onder andere vrienden van de band en mogen zij een kijkje nemen in de studio waar ABBA vele nummers opnam. En de grootste vraag is natuurlijk, zullen zij de leden van ABBA in het echt ontmoeten?😏

Nick, Simon & Kees: Take a chance on me is vanaf vrijdag 30 april om 20.35 uur te zien op NPO1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s