Netflix tip: Snabba Cash

Er is weer een nieuwe Zweedse serie toegevoegd aan het Netflix aanbod, namelijk ‘Snabba Cash’. Deze serie is deels gebaseerd op de boeken van Jens Lapidus. Naast Jens heeft ook Oskar Söderlund (o.a. bekend van Rebecka Martinsson) aan het scenario van de serie gewerkt. Mocht de titel je bekend voorkomen, dan ken je ‘m mogelijk van de trilogie onder de naam ‘Easy Money’ die een aantal jaar geleden op het witte doek te bewonderen was.

De serie Snabba Cash gaat over een jonge vrouw, Layla, die het met haar bedrijf probeert te maken in de techwereld. Ze raakt steeds verder betrokken in de Zweedse onderwereld, omdat ze geld leent bij louche figuren. Is er een uitweg voor Layla?

Snabba Cash is reeds te zien op Netflix en bestaat uit zes afleveringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s