Netflix tip: The Restaurant (Vår tid är nu) seizoen 4

Vandaag een Netflix tip waar ik stiekem zelf héél erg naar heb uitgekeken: het vierde en laatste seizoen van The Restaurant (Vår tid är nu)! Vanaf vandaag (1 juni) staat het laatste seizoen van deze serie op Netflix. Het betreft een special van vier afleveringen. De afleveringen spelen zich eigenlijk af tussen seizoen één en twee.

Waar gaat de special dan over? In de zomer van 1951 zijn Nina Löwander en Calle Svensson allebei met een ander getrouwd. De familie Löwander opent een zomerrestaurant op Gällnö, in de archipel van Stockholm. Hier komen Nina en Calle elkaar weer tegen en hun liefde laait weer op… Hoe gaan ze hiermee om? En wat betekent het voor hun huwelijken?

Deze special bestaat uit vier afleveringen en geeft antwoord op de vraag hoe Nina en Calle aan het begin van seizoen twee toch weer bij elkaar zijn gekomen. Het vierde en laatste seizoen van The Restaurant (Vår tid är nu) kijk je vanaf nu op Netflix.

De vraag is niet of je deze special gaat kijken, maar binnen hoeveel dagen je ‘m helemaal hebt gekeken😉. Ik ga de serie in ieder geval zo snel mogelijk verslinden, haha. Veel kijkplezier!😃

📷 Niklas Maupoix / SVT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s