TV-tip: Huss

Vanaf vanavond is er weer een nieuwe Zweedse serie te zien op NPO 3, namelijk Huss. Wellicht komt de naam van de serie je bekend voor, want er is ook een serie met deze naam waarin Irene Huss centraal staat. In de serie die vanaf vanavond op tv te zien is gaat het om haar dochter, Katarina Huss.

Katarina wordt rechercheur bij de politie van Göteborg. Hiermee treedt zij dus in de voetsporen van haar moeder Irene, wie inmiddels een leidinggevende positie heeft bij de politie. Het team lijkt Katarina niet echt te accepteren, ze moet dan ook haar best doen om samen te werken met haar achterdochtige collega’s én zien om te gaan met het leven in de stad. Als er een jonge getuige verdwijnt moet Katarina wel samenwerken met haar collega’s om de jongen te zoeken…

Huss is vanaf 5 juni om 20.30 uur te zien op NPO 3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s