Zweden op het EK

Vanavond spelen de mannen van het Zweedse nationale voetbalteam hun eerste wedstrijd op het EK van dit jaar. Zweden zit in Groep E, samen met Spanje, Polen en Slowakije. De eerste tegenstander op dit EK voor de Zweedse ploeg is Spanje. De wedstrijd begint vanavond (14 juni) om 21.00 uur. De overige wedstrijden in de groepsfase zijn op vrijdag 18 juni om 15.00 uur tegen Slowakije en op woensdag 23 juni om 18.00 uur tegen Polen. Heja Sverige!🇸🇪

Het officiële Zweedse EK lied van dit jaar is gemaakt door Anis Don Demina en SAMI en heet “Flaggan i topp”. Oefen hier vast en zing mee!😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s