Allsång på Skansen & Lotta på Liseberg 2021

Het is weer zover, Allsång på Skansen en Lotta på Liseberg gaan (bijna) van start! Zo goed als alle artiesten zijn bekend gemaakt en er mag dit jaar weer publiek aanwezig zijn bij beide muziekprogramma’s.

Lotta på Liseberg gaat op zondag 20 juni om 20.00 uur van start op TV4 en TV4 Play en zal vanaf 5 juli op de maandagen te zien zijn. De presentatie is zoals elk jaar in handen van Lotta Engberg. Bekijk hier de artiesten die Lotta på Liseberg bezoeken.

Allsång på Skansen begint (zoals altijd op de dinsdag na Midsommar) op dinsdag 29 juni om 20.00 uur op SVT en SVT Play. Sanna Nielsen zal haar zesde seizoen presenteren. Bekijk hier de artiesten die langskomen bij Allsång på Skansen.

Beide programma’s zullen uit acht uitzendingen bestaan. Ben jij al klaar om alle klassiekers mee te zingen?😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s