De verjaardag van kroonprinses Victoria

Vandaag is het de verjaardag van kroonprinses Victoria!🎉 Ze is 44 jaar geworden en viert haar verjaardag zoals altijd op Öland. Helaas kan het publiek haar ook dit jaar niet op de gebruikelijke manier feliciteren, maar het Victoriaconcert gaat wel door.

Om 21.00 uur vanavond is het Victoriaconcert te zien op SVT (Play). De artiesten die dit jaar optreden zijn Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac en Sofia Jannok. Het wordt gepresenteerd door Yvette Hermundstad. De Victoriaprijs wordt elk jaar uitgereikt aan een sporter die het afgelopen jaar een bepaalde prestatie heeft geleverd en dit jaar is dat schaatser Nils van der Poel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s