Tv-Tip: Gösta

Vanaf maandag 19 juli is de Zweedse serie Gösta te zien op NPO 3. Gösta is een kinderpsycholoog en begint vol goede moed aan zijn eerste baan in een dorpje op het platteland. Hij heeft een huisje gehuurd wat hij deelt met een Syrische vluchteling. Hij helpt graag anderen, want dat vindt hij het belangrijkste wat er is. Dit maakt hem ook een mikpunt van achterdocht en opportunisme. Gösta doet erg zijn best om de aardigste persoon ter wereld te zijn. Het pakt alleen niet altijd uit zoals hij bedoelt. En als zijn vader een slaapplek nodig hebt, wordt Gösta op de proef gesteld.

Er worden de komende avonden dubbele afleveringen van deze serie uitgezonden. Gösta zie je om 23.10 uur op NPO 3.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s