Lars Winnerbäck – Direkt från Södra Teatern

Vanavond is het tijd voor een hele leuke livestream, namelijk Lars Winnerbäck vanuit het Södra Teatern in Stockholm! Er mag een handje vol publiek aanwezig zijn in het theater en deze kaartjes waren binnen een minuut (!) uitverkocht. Op verschillende plekken in Zweden zal het concert ook te zien zijn op schermen. Voor iedereen wie hier niet bij kan zijn, wordt het concert ook als livestream uitgezonden. Kaartjes voor de livestream zijn te koop via Doors voor 199 kronen. Het concert begint vanavond om 21.00 uur. Ik kan niet wachten!😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s