Climate Live 2021

Vandaag wordt er over de hele wereld aandacht gevraagd voor het klimaat, door middel van muziek met de slogan ‘Can you hear us yet’. In meer dan veertig landen worden er acties en evenementen gehouden. In Zweden is Kungsträdgården in Stockholm dé plaats waar men aandacht zal vragen voor het klimaat, Verschillende artiesten treden op en er komen een aantal sprekers aan bod. Het evenement is gratis en ook als livestream te bekijken vanaf 18.00 uur via de websites van Aftonbladet en Dagens Nyheter.

Artiesten zoals Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Victor Leksell, Loreen en Daniel Adams-Ray treden op en onder andere Gretha Thunberg, Aysha Jones en Mitzi Jonelle Tan zullen spreken. Kijk hier voor het hele programma en voor meer informatie over Climate Live.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s