Kanelbullens dag!

Het is vandaag de dag van het kaneelbroodje, in het Zweeds kanelbullens dag of kanelbulledagen. Er zijn uiteraard enorm veel recepten te vinden om zelf kaneelbroodjes te bakken. Er zijn twee Zweedse foodbloggers waar ik heel graag recepten van bak en zij hebben heel veel variaties in smaken en soorten broodjes op hun websites. Klik hier voor een overzicht van verschillende soorten kaneelbroodjes van Frida Skattberg. Heb je vandaag wat minder tijd, maar wil je toch meedoen met deze dag? Camilla Hamid heeft een recept voor snelle kaneelbroodjes zonder gist. Hoeveel kaneelbroodjes eet jij vandaag?😏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s