Julkalendern op SVT (Play)

Het is december! En dat betekent dat vandaag de jaarlijkse julkalender begint op SVT (Play). Vanaf 1 december tot en met 24 december komt er elke dag een aflevering online van deze mini serie. Zie het als een soort online adventskalender. Dit jaar heet de kalender ‘En hederlig jul med Knyckertz’ en het verhaal is gebaseerd op een boek van Anders Sparring met dezelfde naam als de serie. Anders Sparring heeft ook het manuscript geschreven.

SVT beschrijft de julkalender serie van dit jaar als ‘een warm en humoristisch kerstsprookje wat zich afspeelt in een gekke en omgekeerde wereld. Alles wat we denken over goed en fout wordt in nieuw daglicht geplaatst. Maar het sprookje gaat ook over het samen vieren van kerst en om het geaccepteerd worden zoals men is, zelfs als dit niet voldoet aan de verwachtingen van anderen.’ Het verhaal gaat onder andere om Ture Knyckertz (de zoon in de familie) die niet het criminele pad betreed zoals de rest van de familie, terwijl zijn zusje Kriminellen meester is in stelen. De serie is onder andere opgenomen in Umeå en Boden. De hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere David Sundin en Gizem Erdogan.

Er komt in december elke dag een nieuwe aflevering van de julkalender uit welke je hier kan kijken. De afleveringen duren ongeveer een kwartier en zijn perfect om te kijken als je Zweeds leert! Via de knop ‘cc’ in het scherm kan je altijd de ondertiteling aan en uit zetten. Veel kijkplezier!🙂

📷 Eva Edsjö / SVT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s