Kerstplaylist op Spotify

Inspiratie voor je kerstplaylist!🎄

Zoek je nog inspiratie voor in je kerstplaylist voor komend weekend? In onderstaande lijst vind je allerlei kerstmuziek van Zweedse artiesten, zowel in het Zweeds als in het Engels. De lijst is helemaal up-to-date, want ik heb ‘m afgelopen maand opnieuw ingericht😏. Je vindt de echte klassiekers, maar ook de allernieuwste releases in de lijst. En wil je meer horen van een artiest? Klik dan op de naam van de artiest of het album. Wie weet ontdek je nieuwe favorieten!😄

Mijn favoriete kerstliedjes zijn onder andere ‘En jul med dig’ van Sanna Nielsen, ‘Arrival’ van Magnus Carlsson, ‘Fira jul med mig’ van Linnea Henriksson en ‘En dag när du blir stor’ van Benjamin Ingrosso. Maar ik geniet ook nog steeds van de kerstliedjes van bijvoorbeeld Måns Zelmerlöw en Sannex.

Wat is jouw favoriete kerstliedje? Laat het me weten!🎅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s