Melodifestivalen 2022 – Semifinal

Vanavond is het alweer tijd voor de semifinal ronde tijdens Melodifestivalen 2022! De afgelopen weken streden verschillende acts voor een plekje in de finale van volgende week. Er zijn nog acht acts die een tweede kans krijgen op dat plekje in de finale.

Dit jaar heet deze show geen andra chansen meer, maar semifinal. De acht acts zijn verdeeld in twee groepen en strijden tegen elkaar in hun eigen groep. Er gaan twee acts door in elke groep. Uiteindelijk zijn er aan het einde van de avond dus vier acts die alsnog naar de finale gaan.

De groepen zien er als volgt uit:

Groep 1:
Tone Sekelius – My Way
Alvaro Estrella – Suave
Danne Strålhed – Hallabaloo
Anna Bergendahl – Higher Power

Groep 2:
Theoz – Som du vill
Lisa Mikovsky – Best To Come
Lillasyster – Till Our Days Are Over
Cazzi Opeia – I Can’t Get Enough

Melodifestivalen wordt vanavond om 20.00 uitgezonden en is te bekijken via SVT1 en SVT Play. De avond wordt net zoals voorgaande weken gepresenteerd door Oscar Zia. Wie denk jij dat er vanavond doorgaan?

📷 Melodifestivalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s